asdf

Esküvői torta kalkulátor

Tisztelt Vásárlónk!

Ezzel az oldallal az a célunk, hogy a házasodni kívánók körülbelüli árat kaphassanak a számukra szükséges nagyságú tortáról.Az árak tájékoztató jellegűek, a pontos árakkal kapcsolatban eladóink készségesen állnak rendelkezésükre. Az esküvői tortákhoz kiegészítő torták, édes teasütemények, sós teasütemények és más édességek rendelésére, kiszállítására is van mód, lehetőség. A rendelés mennyiségétől függően bizonyos érték felett százalékos formában kedvezmény kapható. Állványos torták estében egy, két torta kivételével felár nélkül, akár mindegyik torta különböző ízű lehet. A szeletár tartalmazza a marcipán-burkolás, szegélydísz (kivétel a fodor) és a cukor-gyöngy díszítés árát is! A marcipán virág ebben az esetben közepes rózsára vonatkozik, beleértve a hozzá szükséges leveleket is. A kiszállítás árának mértéke függ a rendelés mennyiségétől.
Galéria

Kristálycukraszda galéria 1 kép 2kép 3kép 4kép 5kép 6kép 7kép 8kép 9kép 10kép 11kép 12kép 13kép 14kép 15kép 16kép 17kép 18kép 19kép 20

Esküvői torta kalkulátor

Esküvői torta kalkulátor

Aktuális akciónk

Folyamatosan változó akciók
Üzletünkben folyamatosan kínálunk süteményeket, tortákat, kedvező árakon. Kérjük látogasson el hozzánk. Várjuk szeretettel!