Esküvői torta kalkulátor

Kedves Vásárlónk!

Tudjuk, hogy a torta felvágása az esküvők egyik legfontosabb pillanata, és éppen ezért sok ötletelés, tervezés előzi meg a tökéletes választást. Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy a házasodni kívánók képet kapjanak arról, hogy az általuk megálmodott torta elkészítése milyen költségekkel jár.
Kalkulátorunk segítségével, a szeletek számának megadásával, és a választható extrák megjelölésével Ön is könnyedén kiszámolhatja, hogy hozzávetőleg milyen árban lesz a kívánt alkotás.
Az árak tájékoztató jellegűek, pontos információkkal kapcsolatban eladóink készségesen állnak rendelkezésükre.
Az esküvői tortán túl kiegészítő torták, édes és sós teasütemények és más édességek elkészítését, és kiszállítását is örömmel vállaljuk.
A rendelés mennyiségétől függően bizonyos érték felett százalékos kedvezményt biztosítunk. Állványos torták esetén -néhány kivétellel- felár nélkül, akár mindegyik torta különböző ízű lehet. A szeletár tartalmazza a marcipán-burkolás, szegélydísz (kivétel a fodor) és a cukorgyöngy díszítés árát is! A marcipán virág ebben az esetben közepes, leveles rózsára vonatkozik. A kiszállítás ára függ a rendelés értékétől.

Összesen: 0 Ft

Esküvői torta kalkulátor